Alabama

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Alabama

Nekretnina na prodaju u Alabama.

Alabama graniči sa sjevera s Tennesseejem, na jugu sa Floridom i Meksikom, na zapadu s Mississippijem i na istok s Gruzijom.

2018 bila je unosna godina za tržište nekretnina diljem zemlje. Većina država promovira kombinacijom boljeg gospodarstva i viših plaća.

Birmingham je najbolje mjesto za kupnju nekretnine za prodaju u Alabami. Grad Birmingham leži u podnožju veličanstvenih planina Appalachian. To je najnaseljeniji grad u državi i okrugu Jefferson County.

To je bio jedini grad na svijetu koji je imao tri elementa potrebna za proizvodnju čelika, što je vapnenac, ugljen i željezna ruda. U proteklih 40 godina Birmingham je postao važan centar današnjih velikih industrija poput građevinskih, bankarskih usluga, izdavaštva i medicinskih istraživanja. Nije čudo da je grad zaradio ime magičnog grada.

Birmingham je najbolje mjesto za život u državi Alabama i to je vrlo dobro mjesto za kupnju nekretnine za prodaju u Alabama. Ima živahni centar grada, rastuću zajednicu i svjetske klase restorana koji nude iznimne blagovaona iskustva za mještane i turiste podjednako.

Ako ste još uvijek u potrazi za niskorizičnim i stabilnim tržištem nekretnina. Većina nekretnina za prodaju u Alabama je cijena između 80.000 i 100.000 dolara.

Ovaj cjenovni raspon je popularno mjesto za investitore sa svim razinama iskustva. Ako želite kupiti nekretninu za prodaju u Birminghamu.

Montgomery tržište nekretnina je rangirano kao jedan od najboljih u SAD-u. Grad ima nisku stopu nezaposlenosti. Ovo je najam smještaja. Trošak života je 5% niži od prosjeka SAD-a. Trendovi tržišta nekretnina u Montgomeryu pokazuju porast od 3% godišnje od prosječne prodajne cijene i povećanje od 3% prosječne mjesečne cijene. Trendovi Montgomerya na tržištu nekretnina u prošloj su godini porasli za 3% u prodaji srednjih kuća.

Obiteljske kuće najčešći su tip stanovanja na tržištu nekretnina Montgomery, što čini 69,62% gradskih stambenih jedinica. Druge vrste kuća prevladavaju na tržištu nekretnina Montgomery velikim kompleksom stanova ili stanova visokog standarda (18,06%), duplex stanova, kuća pretvorenih u apartmane ili druge male stambene jedinice (7,00%) i nekoliko kuca i drugih aneksa (3,12%).

Prosječna cijena nekretnine za prodaju u Alabama je nešto više od 83.000 dolara. To znači da možete dobiti najmanje vremena.

Cijene kuća u ovom trenutku su nepromijenjene, tako da nećete uzeti u obzir veliku zahvalnost, ali ne brinite o činjenici da će cijena sljedećeg akvizicije biti 10% veća. Montgomery Alabama nekretnina danas je jeftino, a vrijednosti imovine vjerojatno će ostati stabilne.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 13625

Prodaja Seoska kuća, Alabama, Mobile, Mobile, 12041 West Oak Court

1,556,397.26HRK
Prodaja
Seoska kuća

2200 m²
3 spavaće sobe 2 kupatila, u poželjno zapadu Mobile. Home University of South Alabama. Mnogi dodaci, uključujući kutak puno, 2 automobila garaža i igr...
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB